ACSYS - Kυκλοφορία και στάθμευση.   ·   Καλώς ήρθατε!  [ δεν έχετε συνδεθεί ]

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Συνέχεια στο κυρίως περιεχόμενο »

Προστατευτικά τοίχων από λάστιχο

Προστατευτικά τοίχων από λάστιχο

Τα προστατευτικά τοίχων που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένα από λάστιχο, είναι εύκολα ορατά και έχουν τρύπες για βίδωμα.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από φθηνά προστατευτικά τοίχων από λάστιχο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο χονδρικής όσο και λιανικής.


Σύνολο: 2

προϊόντων ανά σελίδα

Λίστα  Πλέγμα 

Επιλογή φθίνουσας ταξινόμησης
 1. Προστατευτικό τοίχου AWP-5

  Προστατευτικό τοίχου AWP-5

  Προστατευτικό τοίχου, πάχους 1 εκ. και μήκους 80 εκ., από ενισχυμένο λάστιχο. Φέρει κίτρινα ανακλαστικά στοιχεία.

  -  Κωδικός προϊόντος (SKU):  584963

  -  Διαστάσεις:  80 x 22 x 1 cm (ΜxΠxΥ)

  -  Υλικό:  Λάστιχο

  Προ ΦΠΑ: 16,18 € Με ΦΠΑ: 20,06 €

 2. Προστατευτικό τοίχου AWP-4

  Προστατευτικό τοίχου AWP-4

  Προστατευτικό τοίχου, βαρέως τύπου, από ενισχυμένο λάστιχο, με πάχος 5 εκ. και μήκος 1 μέτρο. Φέρει ανακλαστική ταινία κατά μήκος του.

  -  Κωδικός προϊόντος (SKU):  481801

  -  Διαστάσεις:  100 x 16 x 5 cm (ΜxΠxΥ)

  -  Υλικό:  Λάστιχο

  Προ ΦΠΑ: 23,58 € Με ΦΠΑ: 29,24 €

Σύνολο: 2

προϊόντων ανά σελίδα

Λίστα  Πλέγμα 

Επιλογή φθίνουσας ταξινόμησης

RSS κατηγορίας

Πρόσθετες πληροφορίες

Τα λαστιχένια προστατευτικά τοίχων αποσβένουν μικροκτυπήματα προστατεύοντας έτσι και τα δομικά στοιχεία και τα διερχόμενα οχήματα από ζημιές. Τα κίτρινο ανακλαστικά στοιχεία τους επάνω στο φυσικό μαύρο χρώμα του λάστιχου τα κάνουν ευδιάκριτα ακόμη και σε σκοτεινούς χώρους προλαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό τα ατυχήματα. Πολύ χρήσιμα στην βιομηχανία όπου τα κλαρκ συνήθως κτυπούν και καταστρέφουν τις κολώνες και τους τοίχους των βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκών.

Προστατευτικά τοίχων από ενισχυμένο λάστιχο

Τα προστατευτικά τοίχων κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα ελαστικά και τοποθετούνται συνήθως σε τοίχους γκαράζ και αποθηκευτικών χώρων όπου η έντονη κυκλοφορία οχημάτων αυξάνει την πιθανότητα συγκρούσεων και μικρο-ζημιών σε αυτοκίνητα, κλαρκ αλλά και δομικά στοιχεία.

Τα έντονα χρώματα με τα οποία είναι βαμμένα τα προστατευτικά τοίχων προκαλούν την αυξημένη προσοχή των οδηγών ακόμα και σε χώρους με περιορισμένο φωτισμό όπως συχνά συμβαίνει σε υπόγεια πάρκινγκ. Προσφέρονται σε διαφορετικές εκδόσεις για να καλύπτουν αποτελεσματικά την ανάγκη απορρόφησης των συγκρούσεων ανάλογα με την ταχύτητα και το μέγεθος των οχημάτων που προστατεύουν.

Η στερέωση γίνεται πολύ εύκολα με κατάλληλα βύσματα που μπαίνουν σε προ-τρυπημένες θέσεις των προστατευτικών τοίχων.

Λαστιχένια προστατευτικά τοίχωνΕφαρμογές

 • Τα προστατευτικά τοίχων προλαμβάνουν τις ζημιές σε οχήματα και κτίρια ειδικά όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.
 • Είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν την επιφάνεια των τοίχων σε κτίρια παρέχοντας την καλύτερη προστασία τόσο σε εμπορικά όσο και σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.
 • Όταν τα προστατευτικά τοίχων τοποθετούνται σε χώρους πάρκινγκ προφυλάσσουν τα οχήματα από τις συνηθισμένες γρατσουνιές και μικροχτυπήματα.
 • Τα προστατευτικά τοίχων είναι η τέλεια λύση σε οικιακά γκαράζ για εύκολη στάθμευση αυτοκινήτων, ειδικά σε περιπτώσεις νέων οδηγών.
 • Ιδανικό συμπλήρωμα σε εμπορικά και επαγγελματικά γκαράζ, εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις πάρκινγκ, χώρους στάθμευσης ξενοδοχείων, θέσεις στάθμευσης εμπορικών κέντρων, χώροι στάθμευσης νοσοκομείων, πάρκινγκ σχολείων και αθλητικών κέντρων.
 • Τα προστατευτικά τοίχων προστατεύουν τους εσωτερικούς τοίχους, γωνίες και κολώνες σε εργοστάσια, αποθήκες και αποβάθρες φόρτωσης, όπου τα περονοφόρα οχήματα και τα χειροκίνητα παλετοφόρα προκαλούν συχνά βλάβες στα δομικά στοιχεία των κτιρίων.
 • Οι ελαστικές προστασίες των τοίχων γκαράζ προστατεύουν την περιβάλλουσα υποδομή από τις πιθανές ζημιές από συγκρούσεις οχημάτων.
 • Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για να απορροφήσει, να αποτρέψει και να ελαχιστοποιήσει την φθορά από την τριβή στους τοίχους και γενικότερα τις επιπτώσεις από την κυκλοφορία τροχοφόρων.
 • Πρέπει να εγκαθίσταται σε όλες τις περιπτώσεις που κινούμενα αντικείμενα μπορούν να γρατζουνίσουν και να βλάψουν τις κατακόρυφες εσωτερικές επιφάνειες ενός κτιρίου.
 • Τα ελαστικά προστατευτικά αντέχουν στη σκληρή χρήση. Ο τύπος AWP-5 ταιριάζει καλύτερα για σημεία με ελαφριά έως μεσαία χρήση ενώ ο τύπος AWP-4 είναι καταλληλότερος για μέση έως βαριά χρήση.


Πλεονεκτήματα

 • Τα προστατευτικά τοίχων είναι πολύ οικονομικά προϊόντα κατασκευασμένα από λάστιχο με μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Κάνουν αισθητή την παρουσία τους ακόμα και την νύχτα χάρη στις ανακλαστικές ταινίες.
 • Τα λάστιχα τοίχων μπορούν να στηριχθούν σε οποιοδήποτε υπόστρωμα, όπως σκυρόδεμα, πλινθοδομή, ξύλινες κατασκευές, χάλυβα ή γυψοσανίδα.
 • Συνδυάζουν την απλή σχεδίαση και μια ποικιλία επιλογών τοποθέτησης για να ικανοποιούν κάθε ανάγκη.
 • Έτοιμες τρύπες για εύκολη εγκατάσταση με βίδες και πλαστικά ούπατ.
 • Απλή εγκατάσταση μόνο με 1 άτομο που δεν χρειάζεται να είναι ειδικευμένο.
 • Όλα τα προστατευτικά λάστιχα τοίχων μπορούν να τοποθετηθούν σε προσωρινή ή μόνιμη εγκατάσταση.
 • Συγχωρεί περισσότερο από κάθε ανταγωνιστικό προϊόν από πλαστικό, χάλυβα ή ξύλο τα λάθη των οδηγών που οδηγούν σε μικροατυχήματα.
 • Αντιστέκεται με επιτυχία στα κτυπήματα χωρίς να σχίζεται λόγω του εύκαμπτου υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένα.
 • Φιλικό στο περιβάλλον αφού είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο λάστιχο και μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά στο τέλος της ζωής του.
 • Ανθεκτικά σε ακραίες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις, στην UV ακτινοβολία και στην υγρασία.
 • Έχουν εύκολη συντήρηση αφού δεν σκουριάζουν, δεν σχίζονται, δεν παρουσιάζουν ρωγμές, δεν θρυμματίζονται, δεν διαβρώνονται, δεν χρειάζονται βάψιμο.
 • Μπορεί να στερεωθεί με κόλλα ή βίδες σε κτίρια από μπετόν, τούβλα ή μέταλλο.
 • Τα λάστιχα προστασίας τοίχων είναι μιά μονοκόμματη κατασκευή από ενιαίο κομμάτι για αντοχή και μακροζωία.
  Στοιχεία επικοινωνίας ACSYS:   / Επωνυμία: ΣΤ ΠΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ /   / ΑΦΜ: 998118938 /   / ΔΟΥ: Ελευσίνας /   / Ταχυδρομική διεύθυνση: Οδός Ξηροπήγαδου, 19600 Μάνδρα, Αττική, Ελλάδα /   / τηλ: 2105551622 /   / fax: 2105551623 /   / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /   / Γεωγραφικό πλάτος (latitude): 38.061921 N - Γεωγραφικό μήκος (longitude): 23.505152 E /