ACSYS - Kυκλοφορία και στάθμευση.   ·   Καλώς ήρθατε!  [ δεν έχετε συνδεθεί ]

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Συνέχεια στο κυρίως περιεχόμενο »

Προστατευτικά γωνιών από λάστιχο

Προστατευτικά γωνιών από λάστιχο

Τα προστατευτικά γωνιών από λάστιχο προστατεύουν τα οχήματα (αλλά και τις γωνίες των τοίχων ή τις κολώνες όπου είναι εγκατεστημένα) από μικροσυγκρούσεις. Διαθέτουν ανακλαστικά στοιχεία για να είναι εύκολα ορατά και έχουν τρύπες για εύκολη εγκατάσταση με βίδωμα

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από φθηνά προστατευτικά γωνιών από λάστιχο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο χονδρικής όσο και λιανικής.


Σύνολο: 2

προϊόντων ανά σελίδα

Λίστα  Πλέγμα 

Επιλογή φθίνουσας ταξινόμησης
 1. Προστατευτικό γωνίας ADH-131

  Προστατευτικό γωνίας ADH-131

  Προστατευτικό γωνίας από λάστιχο

  -  Κωδικός προϊόντος (SKU):  967754

  -  Διαστάσεις:  80 x 9.8 cm (ΜxΠ)

  -  Υλικό:  Λάστιχο

  Προ ΦΠΑ: 8,86 € Με ΦΠΑ: 10,99 €

 2. Προστατευτικό γωνίας ADH-128

  Προστατευτικό γωνίας ADH-128

  Προστατευτικό γωνίας από λάστιχο, με στρογγυλεμένη ακμή

  -  Κωδικός προϊόντος (SKU):  686312

  -  Διαστάσεις:  79 x 12 cm (ΜxΠ)

  -  Υλικό:  Λάστιχο

  Προ ΦΠΑ: 14,55 € Με ΦΠΑ: 18,04 €

Σύνολο: 2

προϊόντων ανά σελίδα

Λίστα  Πλέγμα 

Επιλογή φθίνουσας ταξινόμησης

RSS κατηγορίας

Πρόσθετες πληροφορίες

Οι προστατευτικές γωνίες κατασκευάζονται από συμπαγές λάστιχο και γενικά τοποθετούνται σε κολόνες και σε διάφορες γωνίες για να τις προστατέψουν από τα μικρο-χτυπήματα που δέχονται από διερχόμενα οχήματα.

Προστατευτικά γωνιών

Εξαιτίας του έντονου χρωματισμού τους και των ανακλαστικών που φέρουν, τα προστατευτικά γωνιών, υπογραμμίζουν την παρουσία των εμποδίων στους οδηγούς μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες ατυχημάτων αλλά και τα αντίστοιχα έξοδα που συνήθως απαιτούνται για τις επισκευές τόσο των δομικών στοιχείων όσο και των οχημάτων. Πολύ χρήσιμα στην βιομηχανία όπου τα κλαρκ συνήθως κτυπούν και καταστρέφουν τις κολώνες και τις γωνίες των βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκών.

Οι προστατευτικές γωνίες κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα ελαστικά και τοποθετούνται συνήθως σε κολόνες και γωνίες γκαράζ και αποθηκευτικών χώρων όπου η έντονη κυκλοφορία οχημάτων αυξάνει την πιθανότητα συγκρούσεων και μικρο-ζημιών σε αυτοκίνητα, κλαρκ αλλά και δομικά στοιχεία.

Προσφέρονται σε εκδόσεις με διαφορετικά πάχη και με στρογγυλεμένες ή ίσιες ακμές προκειμένου να καλύπτουν διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με την ένταση και την ταχύτητα κυκλοφορίας των οχημάτων. Αποτελούν την ιδανική προστασία για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στάθμευσης ή κυκλοφορίας οχημάτων. Στερεώνονται πολύ εύκολα με βύσματα σε κατάλληλες τρύπες που υπάρχουν στα φτερά των γωνιών με τρόπο που να μην προεξέχουν οι βίδες στήριξης.

Προστατευτικά γωνιώνΕφαρμογές

 • Οι προστατευτικές γωνιές προλαμβάνουν τις ζημιές σε οχήματα και κτήρια ιδιαίτερα σε μέρη με πολύ περιορισμένους χώρους και συχνή κυκλοφορία.
 • Προστατεύουν αποτελεσματικά τα άκρα κολονών και γενικά δομικών στοιχείων απορροφώντας αποτελεσματικά την ενέργεια από την σύγκρουση τόσο σε εμπορικά όσο και σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.
 • Οι προφυλακτήρες γωνιών προστατεύουν τα οχήματα από τις συνήθεις γρατσουνιές και βαθουλώματα που συχνά προκαλούνται από μικροσυγκρούσεις.
 • Οι προστατευτικές γωνιές προλαμβάνουν τις ζημιές από μικροκτυπήματα στους καθρέφτες αυτοκινήτων.
 • Αποτελούν την καλύτερη λύση για οικιακά γκαράζ ειδικά στις περιπτώσεις νέων οδηγών που έχουν δυσκολίες στο παρκάρισμα.
 • Οι ελαστικές προστατευτικές γωνιές μειώνουν την πίεση που ασκείται στα δομικά στοιχεία έτσι ώστε να αποφεύγεται το σπάσιμο και η αποκόλληση κομματιών τους.
 • Ιδανική λύση για καταστήματα λιανικής, επαγγελματικά γκαράζ, υπαίθρια ή στεγασμένα πάρκινγκ, πάρκινγκ ξενοδοχείων, πάρκινγκ εμπορικών κέντρων, πάρκινγκ νοσοκομείων, σχολικά πάρκινγκ κλπ.
 • Οι γωνιές προστασίας τοποθετούνται ακόμα σε βιομηχανίες και αποθήκες για προστασία από περονοφόρα και κινούμενα αντικείμενα.
 • Τοποθετούνται συνήθως στις 4 ακμές των κολονών και γενικά σε όλες τις ακμές των οικοδομικών στοιχείων που μπορεί εύκολα να χτυπηθούν από οχήματα.


Πλεονεκτήματα

 • Προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής και μικρό κόστος αγοράς.
 • Γίνεται εύκολα αντιληπτό από τους διερχόμενους ακόμα και την νύχτα χάρη στις ανακλαστικές ταινίες που φέρει.
 • Επειδή είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο ελαστικό υλικό προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε γωνία από 70 ως 110 μοίρες.
 • Προτρυπημένα ανοίγματα για εύκολη τοποθέτηση με βίδες και ούπατ.
 • Πολύ απλή τοποθέτηση που δεν απαιτεί εξειδικευμένους εγκαταστάτες.
 • Δυνατότητα για προσωρινή ή μόνιμη εγκατάσταση.
 • Ανθεκτική κατασκευή που είναι ταυτόχρονα και φιλική στην χρήση για τα οχήματα.
 • Αντιστέκεται στα κτυπήματα χωρίς να σπάει αφού είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από λάστιχο.
 • Περιβαλλοντικά φιλικό αφού κατασκευάζεται κατά 100% από ανακυκλωμένα λάστιχα αυτοκινήτων και μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά στο τέλος της ζωής του.
 • Εύκολη συντήρηση: Δεν σκουριάζει, δεν σχίζεται, δεν παρουσιάζει ρωγμές, δεν θρυμματίζεται, δεν διαβρώνεται, δεν χρειάζεται βάψιμο.
 • Μπορεί να στερεωθεί με κόλλα ή βίδες σε κτίρια από μπετόν, τούβλα ή μέταλλο.
 • Μονοκόμματη κατασκευή από ενιαίο κομμάτι για αντοχή και μακροζωία.
  Στοιχεία επικοινωνίας ACSYS:   / Επωνυμία: ΣΤ ΠΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ /   / ΑΦΜ: 998118938 /   / ΔΟΥ: Ελευσίνας /   / Ταχυδρομική διεύθυνση: Οδός Ξηροπήγαδου, 19600 Μάνδρα, Αττική, Ελλάδα /   / τηλ: 2105551622 /   / fax: 2105551623 /   / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /   / Γεωγραφικό πλάτος (latitude): 38.061921 N - Γεωγραφικό μήκος (longitude): 23.505152 E /